top of page
IMG_6488_edited.jpg

Intuïtief eten begeleiding

Heb jij het gehad met diëten?

Wil je wel een gezonde leefstijl aanleren?

Besef je dat diëten op lange termijn niet werken? Maar ben je wel op zoek naar iets waar je je lange termijn goed mee voelt?Antwoord je op al deze vragen 'ja'? Dan is dit traject voor jou!

Twijfel je nog? Plan hieronder dan een GRATIS gesprekje in om te zien of IE iets voor jou kan zijn.


 
Info begeleidin

Ontdek de intuïtief eten begeleiding

Intuïtief eten groep

WAT?
In dit groepstraject leer jij op een sociale en goed omringde manier de kunsten van het intuïtief eten op jouw eigen leven toepassen.

HOE?
16 weken lang wordt je door mij en door de groep 7/7 ondersteunt.In eerste call leer al je gauw hoe je dieetcultuur kan herkennen en hoe omgeven jij door dieetcultuur bent.

Daarna volgen ook het leren aanvoelen van je honger en verzadiging. Hoe je moet omgaan met emotie eten. Hoe je honger - goesting en drang kan onderscheiden. En, hoe je daar best op reageert.

Automatisch zul je al snel bewuster omgaan met je eten, waardoor je niet zo maar meer per ongeluk dingen in je mond steekt.

Daarnaast heb je ook toegang tot opnames met meer oefeningen en inzichten over IE


- groep met gelijkgestemden
- toegang tot 10 videologboek IE
- 16 samenkomst momenten

NA?

Na dit traject kun jij je verder ontwikkelen tot echte intuïtieve eter. Heb je psychologische weerbaarheid ontwikkelt om nooit meer in de dieetval te trappen. Heb jij de kennis om op een gezonde en voedzame manier om te gaan met eten. En zeg jij voorgoed vaarwel tegen diëten.

Intuïtief eten VIP

WAT?
In dit intensieve individuele traject zul jij gedurende 16 weken begeleid worden door mij. Gedurende die 16 weken ben ik 24/7 bereikbaar voor vragen, wins, onzekerheden enzovoort. 


HOE?
In dit traject worden dezelfde delen behandeld, maar gaat alle focus naar jou alleen.

Zo zijn er bij de VIP-versie 11 individuele sessies. Waar we de 10 principes van intuïtief eten volgen.

Zo leer ik jou onder andere:
-  komaf maken met het dieetstemmetje in je hoofd.
- je lichaamssignalen goed begrijpen. 
- inzicht krijgen in hoe je emotioneel eten moet aanpakken.
- en nog veel meer.


Je krijgt ernaast nog 16 weken 24/7 whatsapp-Support waarbij jij al je vragen, twijfels, successen kan delen- 11 sessies- toegang tot de video's

NA?
Na dit traject heb jij alle inzichten en kennis om intuïtief eten in jouw leven toe te passen. Zo zeg jij voorgoed vaarwel tegen diëten. Je hebt handvaten om je goed in je vel te voelen, zonder dat je daarvoor moet streng op je eten moet letten.
Jij bent na dit traject klaar om van het leven te genieten.


 

€ 559,-

€ 680,-

Je kan dit ook via automatische betaling betalen per maand
(€ 170,- per maand)
Je kan dit ook via automatische betaling betalen per maand
(€ 180,- per maand)

Mijn expertise

In 2019 ben ik afgestudeerd als diëtiste aan de Hogeschool in Gent. 
Ik leer heel graag bij en aangezien ik me wel echt wou verdiepen in een aantal specifieke onderwerpen besloot ik een opleiding sportdiëtetiek te volgen aan de Universiteit HAN in Nederland. Een jaar later en al weer heel wat wijzer, voelde ik dat de sportvoeding toch niet de richting was waar ik uit wilde gaan. Nog steeds voelde ik erg veel druk en 'moeten' en 'kcal en vet verliezen' in de kennis die ik zou meegeven aan cliënten. Wat toch ook niet helemaal mijn ding was.

Zo botste ik tijdens corona op 'INTUÏTIEF ETEN' een manier van omgaan met eten waarvan je je goed in je vel gaat voelen. Een manier die alle 'moetjes' en regels wegneemt, een manier waarbij je niet meer vanuit foert of angst aan je eten denkt, maar wel vanuit zelfliefde! Hoe mooi het ook mag klinken zo is het ook gewoon echt. 

En ik was blij, want ik had mijn missie gevonden. Mensen die zich echt goed willen voelen, coachen en begeleiden in hoe je zo kan leven. Aangezien ze zelf merken dat diëten ook niet echt zorgt voor dat goed gevoel, help ik om ze te laten inzien hoe ze toch met gezondheid kunnen bezig zijn, zonder te moeten diëten.

Ik heb me dan ook bijgeschoold, tal van boeken gelezen, tal van coachingsessies gevolgd en zo ben ik dan nu diëtiste en intuïtief eten coach.

"Op consultatie gaan bij Bette is zo anders dan bij andere diëtisten waar ik al geweest ben. Ik voel me totaal niet slecht wanneer ik eens iets 'minder gezond' gegeten heb, want dat past in een gezond eetpatroon."

#REVIEWS

"Bedankt alvast voor de grote hulp die je bent geweest. Ik heb er echt heel veel aan gehad. Het heeft mijn ogen open getrokken op verschillende gebieden!!"

"Mijn diëtiste werkt op een gezonde relatie met eten. Ik mag eten wat ik maar wil. Ze leert me me naar mijn lichaam te luisteren. Zo weet ik of ik eerder nood heb aan iets voedzaam of iets om van te genieten."

bottom of page