• Bette - BetterFoodHabits

Daslookpastapesto



Ingrediënten

VOOR DE PESTO

- 1 handje verse bladeren daslook, grof gesneden

- 60 g pijnboompitten

- 2 dl olijfolie

- 60 g oude kaas (of Parmezaanse kaas),

- geraspt 1 citroen voor vers sap

- Zeezout

VOOR DE PASTA

- 200 g kippenblokjes

- 2 el olie

- 200 g pasta


Recept:

Pers de citroen uit. Mix de daslook, pijnboompitten, kaas en wat van de olie in de keukenmachine. Heb je geen keukenmachine dan werkt een staafmixer ook. Giet vervolgens de rest van de olijfolie erbij en mix het geheel verder tot een smeuïge massa. Breng de pesto op smaak met citroensap en zout. Kook de pasta en bak de kippenblokjes gaar. Kruid met peper en zout. Meng de kip met de pasta en een eetlepel pesto.


GENIET.

11 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven